Kiinteistöhallintoa laajalla mitalla

Kiinteistö Oy Ikaalisten Opiskelija-asunnot on rakennuttanut Myllymäenkatu 6-8:aan ja Puistokatu 4:ään opiskelijoille suunnattuja asuntoja.  Asuntohakemus/-toimeksiantoja otetaan em. mainittuihin ja muihin tarjolle tuleviin asuntoihin vastaan.

Asunnon saannin perusteena on opiskelu SASKY:n koulutuskuntayhtymän oppilaitoksissa;
Ikaalisten Käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa, Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa tai Ikaalisten lukiossa.

Asukasvalintapäätöksiä tehdään sitä mukaan kuin asuntohakemuksia tulee.

Hyväksymisilmoitukseen on merkitty asunnon osoite, huoneistotyyppi, vuokrasuhteen alkamispäivä, asunnon pinta-ala ja vuokra.  Ilmoituksessa on myös tarkemmat ohjeet vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta.

Asuntopaikka on varattu, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu hyväksymisilmoituksessa mainittuun määräaikaan mennessä ja vuokravakuus suoritettu.

Tarjottavat opiskelija-asunnot:

Opiskelija-asunnot ovat luhtitalohuoneistoja; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.  Kaksiot ja kolmiot ovat vuokrattavissa ns. soluasuntoina tai perheasuntoina.

Puistokatu 4:ssa tarjolla
– Yksiö 364,50 euroa/kk
– Kaksion puolikasta 290,25 euroa/huone/kk

Myllymäenkatu 6-8:ssa tarjolla
– Yksiö 375,00 euroa/kk
– Kaksion puolikasta 256,30 euroa/huone/kk
– Kolmion kolmasosaa 233,80 euroa/huone/kk

Lisäksi veloitetaan kultakin vuokralaiselta Myllymäenkadulla 30,00 euroa/kk ja Puistokadulla 35,00 euroa/kk käyttömaksua, jolla katetaan huoneiston sähkö- ja vesikustannukset.  Käyttökorvaukseen sisältyy lisäksi IPP Talo Kuitu -palvelu (10M/1M netti ja kaapeli-TV).

Asunnot vuokrataan tyhjinä tai peruskalustettuina. Peruskalustukseen kuuluu kirjoituspöytä ja tuoli, sänky patjoineen, kirjahylly sekä jaetussa keittössä pöytä ja jakkarat. Keitiössä on jää/pakastin-kaappi ja sähköliesi.  Huoneistokohtainen kylpyhuone ja WC.

Vuokralaisten yhteiskäytössä on saunaosasto, pesutupa koneineen (varustettu rahastimella) ja pyykinkuivaushuone.

Vakuusmaksu

Vuokralaiselta peritty vuokrasopimuksen vakuusmaksu palautetaan vuokralaiselle, kun hän on luovuttanut asuntonsa avaimen ja huoneisto on siivottu, eikä vuokria tai muitakaan maksuvelvoitteita ole suorittamatta.